Heb je een vraag voor ons? Op deze pagina kan je al enkele antwoorden vinden op de meest gestelde vragen die we krijgen. Vind je het antwoord op je vraag hier niet tussen? Stuur ons een mailtje (info@frefrayo.be) of bel ons even op het nummer 0472/885983 en we helpen je graag verder.

Verzendingen 

Mijn pakje is gisteren vertrokken maar op de track & trace van Bpost  staat nog "Je pakje wordt klaargemaakt door de afzender"
Je pakje is wel degelijk de vorige werkdag opgehaald door Bpost. De status op de track & trace pagina van Bpost wordt pas aangepast zodra het pakje verwerkt is in het sorteercentrum. Het zal jammer genoeg vertraging hebben opgelopen.

Op de Track & Trace pagina van Bpost staat mijn adres niet volledig, de straatnaam ontbreekt.
Klopt, op de website van Bpost wordt het adres nooit volledig weergegeven. Dit is omwille van privacy. We zijn verplicht om een straatnaam in te geven dus het staat wel correct op het label van Bpost.

Mijn pakje staat op de track & trace van Bpost als geleverd maar ik heb het niet ontvangen.
Dit kan verschillende redenen hebben. Je contacteert ons hier best voor per mail (info@frefrayo.be) of per telefoon op het nummer 0472/885983.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten leveren? 

Dat kan zeker. Je vult tijdens het bestelproces gewoon een ander adres in bij afleveradres. Het factuuradres is dan jouw adres, maar het wordt ergens anders afgeleverd.

Kan ik mijn bestelling in een afhaalpunt laten leveren?

Helaas laat de webshop deze optie voorlopig nog niet toe. 

Algemene vragen

Ik zoek een specifiek snoepje, kunnen jullie me helpen?
Tuurlijk! We beloven niets maar we willen je zeker helpen zoeken. Het is altijd makkelijk als je een foto hebt die je ons kan doormailen.

Online betalen, hoe werkt dat?
We bieden verschillende betaalmethodes aan (Bancontact, iDeal, Visa, Mastercard en PayPal).

 

© 2020 - 2024 FreFraYo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel